Johnny van Doornplein 14, Arnhem
026-2062101
info@johnnyvandoornplein.nl

Het oude V&D pand in het centrum van Arnhem wordt een plek voor plezier, vermaak en winkelen. Het Johnny van Doorn Center!

De leukste plek om te zijn

Het oude V&D pand in het centrum van Arnhem wordt een plek voor plezier, vermaak en winkelen. Het Johnny van Doorn Center!

Het oude V&D pand in het centrum van Arnhem wordt een plek voor plezier, vermaak en winkelen. Het Johnny van Doorn Center!

Leegstandbeheren.nl uit Beekbergen is de bedenker van dit idee en krijgt een aantal maanden de tijd van de pandeigenaar om zijn idee op te starten en uit te werken. Bernard ‘t Jong: Op 4 Augustus zal het Johnny van Doorn Center openen voor publiek, op de oude V&D locatie in het centrum van Arnhem.

Kleine winkeliers op een A1-locatie

Het publiek krijgt bij ons een ruime keuze aan een legio kleine zelfstandige ondernemers, bedenkers van handige huishoud oplossingen, designers, gadget ontwerpers en allerlei verschillende unieke andere ondernemers, vertelt ‘t Jong.  Het doel is om een pop-up winkelcentrum te openen op een A1 locatie in het centrum van Arnhem. Zo kunnen ondernemers al winkels vestigen vanaf 10m² voor een zeer interessante prijs. Daarnaast is er ruimte voor workshops, evenementen, bijeenkomsten en fashionshows.

Overdekt lekker picknicken in een park

Bernard ‘t Jong, In het Johnny van Doorn Center zullen wij een overdekt park aanleggen waar ruimte is voor creativiteit, ontspanning, singer songwriters (open podium) of gewoon een lekkere picknick in het “park”.

Startende ondernemers en kleine winkeliers gezocht

Uiteraard zoeken wij voor dit initiatief creatieve en startende ondernemers maar ook gevorderde winkeliers of webshop houders. Ondernemers kunnen voor een relatief scherpe huurprijs een aantal vierkante meters afnemen in het pand om hun eigen winkel om te starten. aanmelden kan via www.johnnyvandoorn.nl of 026 – 2062101

Één reactie

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *